VIK-Rakennus Oy

VIK-Rakennus Oy - Rakennusliike Oulun Seudulla johon voit luottaa

VIK-Rakennus Oy - Rakennusliike Oulun Seudulla johon voit luottaa

VIK-Rakennus on täyden palvelun rakennusliike Oulun Seudulla. Oli kyseessä pintaremontti, pieni tai suuri rakennusprojekti, me hoidamme homman laadukkaasti ja ajallaan. Tavoitteenamme on tuottaa sujuvasti laadukasta työtä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Työkohteissamme käytämme ammattitaitoista työvoimaa ja luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka takaavat hyvän lopputuloksen. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä ja taloyhtiöitä.

Ammattimainen Korjausrakentaminen Oulun Alueella

VIK-Rakennus tarjoaa laadukkaat sekä monipuoliset korjausrakentamispalvelut Oulussa sekä Oulun lähikunnissa.

Korjausrakentaminen pidentää kiinteistön elinkaarta ja pitää yllä sen arvoa. Korjausrakentaminen on monesti myös kustannustehokas ratkaisu uudisrakentamisen sijasta.

Meidän tekijöillämme on kattava asiantuntemus korjausrakennushankkeiden toteutuksesta ja haasteiden selättämisestä. 

Olemme korjanneet menestyksekkäästi useita erilaisia kohteita. On kyseessä sitten kiinteistön peruskorjaus, uudistaminen tai käyttötarkoituksen muutos, olemme käytettävissänne.

Tyylikkäät Remonttipalvelut Oulun Alueella

VIK-Rakennus tarjoaa monipuoliset remonttipalvelut Oulussa sekä Oulun lähikunnissa aina kylpyhuoneremonteista kattoremontteihin sekä kodin pintaremontteihin – Toteutamme käytännössä kaikki kodin remontit. Tarjoamme palveluitamme yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille. 

Oli kyseessä isompi kokonaisvaltainen remontti tai pieni pintaremontti, hoidamme varmoin ottein koko urakan tarvikkeiden hankinnasta ja kohteen suojauksesta viimeistelyyn saakka.

Ensiluokkainen Uudisrakentaminen Oulun Alueella

Haaveiletko uudesta omakotitalosta tai perinteisestä mummonmökistä? Sopisiko kunnan maille uusi rivitalo? VIK-Rakennus toteuttaa niin pienet kuin isommatkin rakennusprojektit Oulussa sekä Oulun lähikunnissa niin yksityisille asiakkaille, yrityksille kuin julkiselle sektorillekin. 

Tarvittiinpa siis liikerakennusta tai uutta omakotitaloa, VIK-Rakennus toteuttaa niin pienet kuin isommatkin rakennusprojektit aina perustuksista lähtien.

Lue Lisää osoitteessa https://vik-rakennus.fi/

Contact Details

Address Details
Talkkunatie 46 90900 Oulu
Phone:0504338256
Legal Entity: Founded: 2019 No Employs: 5 Turnover:

Map

Opening Hours
Mo: 7:00 AM To 5:00 PM Tu: 7:00 AM To 5:00 PM We: 7:00 AM To 5:00 PM Th: 7:00 AM To 5:00 PM Fr: 7:00 AM To 5:00 PM Sa: 8:00 AM To 9:00 PM Su: 8:00 AM To 9:00 PM

Range of Service

Send Us A Message

Contact Details