Per Bebin Tim

Dhurata interesante për të sapolindurit bebe dhe fëmijë
Për Bebin Tim është pikërisht një dedikim! Një dedikim për më të dlirët, më të çlitërit, më të pastrit njerëz në botë: fëmijët tanë! Zbuloni çdo gjë që ju nevojitet për të sapolindurit bebe dhe fëmijë, që nga lindja e deri kur rriten, produktë të domosdoshme si dhe artikuj të shumtë dekori të qëndisur me dashuri! Çdo produkt i reklamuar punohet me shumë dashuri dhe përkushtim nga stafi i Per Bebin Tim, dhe gëzon një vogëlush apo vogëlushe.

Contact Details

Address Details
Rruga Hoxha Tahsim
Phone:0699779027
Legal Entity: Founded: 2010 No Employs: Turnover:

Map

Opening Hours

Send Us A Message

Contact Details