Μερικά κοινάx` συμπτώματα της διαταραχής του ύπνου

Ο σωστός και ακριβής ύπνος είναι απαραίτητος για μια τέλεια ζωή. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι υποφέρουν από διαφορετικά προβλήματα ύπνου και μερικοί από αυτούς δεν γνωρίζουν ποτέ ότι αυτά μπορεί να είναι επιβλαβή. Αν το πάρετε σκληρό για ύπνο ή σε περίπτωση που ενοχλείτε τα μέσα της νύχτας, μπορείτε να υποφέρετε από κάποιο πρόβλημα. Η κατανόηση διαφόρων ειδών διαταραχών και των σημείων τους μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις ρουτίνες ύπνου και την υγεία σας. Εάν πάσχετε από διαταραχή ύπνου, ανησυχία, τότε μπορείτε να αγοράστε provigil στην ελλάδα, η οποία είναι αποτελεσματική για να μείνετε ξύπνιοι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ορισμένες φυσιολογικές διαταραχές και τα σημεία τους είναι οι εξής:

o7pc-44jv5usvp6bn-s3esm
  • Σημάδια της αϋπνίας:

Σύμφωνα με ορισμένες ιατρικές εκθέσεις, περίπου το 33% του πληθυσμού πάσχει από Αϋπνία. Μπορείτε να δείτε ότι είναι μια φυσιολογική διαταραχή που προκαλεί ένα άτομο που υποφέρει από κακή ποιότητα ύπνου. Τα σημάδια της αϋπνίας είναι πολύ απλά να παρατηρήσετε, καθώς κάποιος που πάσχει από αϋπνία θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στον ύπνο και θα αποτύχει εντελώς να κοιμηθεί για αρκετό χρόνο. Μπορείτε να αγοράστε modafinil εάν αντιμετωπίζετε αυτό το είδος προβλήματος και θέλετε να μείνετε ξύπνιοι για να κάνετε τη δουλειά σας φυσικά.

2) Διαταραχή του Circadian Rhythm

Η επαναλαμβανόμενη διακοπή των ταραχών στο φυσιολογικό ύπνο σας μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα στον ύπνο. Αναγνωρίζεται ως διαταραχή ύπνου του κιρκαδιανού ρυθμού. Ένας πόνος που αισθάνεται από αυτή τη διαταραχή αντιμετωπίζει μια κατάσταση όπου το εσωτερικό βιολογικό ρολόι του σώματός του δεν κατατάσσει τον πραγματικό χρόνο. Εδώ μπορείτε να σκεφτείτε να αγορά modafinil ελλάδα επειδή πρέπει να κάνετε την εργασία σας με φυσιολογικό τρόπο.

3) Σημάδια της Ναρκοληψίας

Η ναρκοληψία είναι ένα ακόμη πρόβλημα ύπνου το οποίο προκαλεί ένα άτομο να πέσει ανυπεράσπιστο σε οποιαδήποτε πιθανή ημέρα της ημέρας. Τα σημάδια της ναρκοληψίας είναι πολύ απλά αξιοσημείωτα, καθώς ένα άτομο που αισθάνεται πόνο από την ναρκοληψία θα αισθανόταν μια αναπόφευκτη υπνηλία και απλώς θα κοιμηθεί ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να ελέγξετε την τιμή modafinil ελλάδα καθώς αυτό το φάρμακο είναι διαθέσιμο χωρίς ιατρική συνταγή. Μπορείτε να αγορά provigil σε απευθείας σύνδεση για να παραμείνετε ενεργά κατά την διάρκεια της ημέρας και να ολοκληρώσετε την εργασία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

4) Μονοτόμοι Εφιάλτες:

Μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη διατήρηση του ύπνου τους και γίνονται συχνά ξυπνούν από ισχυρούς εφιάλτες που κρατούν περιοδικές στους κοιμάται τους. Προκαλεί τον πάσχοντα να πέσει τον ύπνο του και να συνειδητοποιήσει σε κατάσταση διαταραχής και προειδοποίησης. Αυτός ο τύπος διαταραχής συμβαίνει συνήθως λόγω απώλειας αυτοπεποίθησης και υπερβολικής κατάθλιψης. Ένα άτομο που αισθάνεται πόνο από τους επαναλαμβανόμενους εφιάλτες μπορεί κανονικά να αισθάνεται κουρασμένος, μόνος του και να μην μπορεί να διατηρήσει κοινωνικές συνδέσεις.

5) Τρομοκρατία ύπνου

Αυτός ο τύπος διαταραχής είναι πολύ ίδιος με τους εφιάλτες ύπνου. Ο ένας πόνος από τον τρόμο του ύπνου θα αντιμετωπίσει συχνή και απότομη αφύπνιση από τον ύπνο τους καθώς και αφού θα χάσουν τον ύπνο τους θα αισθανθούν έντονη σύγχυση και φόβο. Αυτός ο τύπος σύγχυσης είναι επειδή οι ασθενείς που αισθάνονται πόνο από τα προβλήματα ύπνου του τρόμου του ύπνου δεν μπορούν να θυμούνται κάτι σχετικά με εκείνους τους εφιάλτες που τους έκανε να φοβούνται.


Send Us A Message

Contact Details