DETTE KAN DU PRØVE I MODERNE HUS DESIGN

I vår moderne tid kan vi trygt konkludere med at den moderne bevegelsen har påvirket alle aspekter av vårt daglige liv. Fra kjøretøyet vi kjører, mote vi bruker og teknologi til designverdenen innen konstruksjon og interiør. Mange praktiserer begrepet moderne for å indikere en mer avslappet standard og nye konsepter av design tilen moderne tankegang. Moderne kan også bety perioden fra 1920 til 1950. Fra å skifte fra lyse til mørke rom til å åpne planløsninger og inkludere rene linjer i interiørstil.Her er noen kjennetegn som Moderne hus karmøy

alt

    • Ennaturliglyskilde:

Da Moderne og Funkis begynte å sparke inn spesielt fra perioden 1920-60-tallet, gikk det glatt raskt fra det populære mørke interiøret med innsnevrede rom og små vinduer, tillyse og luftige rom som blir merog mer vanlig, og du kan forvente at mye naturlig lys kommer inn. Velg riktig planløsning som lar indirekte lys gjennom bakken komme igjennom glassvinduet, takvinduer, solrør og frostet glass til områder som vaskerom. Denne typen design vil spare energi uten å gå på bekostning av den lette og luftige faktoren.

    • Velg de mer livlige fargene du liker med den dempede fargetonen.

Legg vekt på det grå, det brune og det svarte og det lysepå gulv, møbler, belysning og andre brede områder i hjemmet. Moderne farger får detaljene til møblene til å skinne gjennom eller i det minste gi nok plass der du faktisk kan tenke på de friske designe som står påfallende. Bare fordi du prøver nøytral farge, burde det ikke bety at det blir kjedelig uten noen spennende faktor i rommet! Med en kombinasjon av gode interiørdesignere og en arkitekt, kan du ha et bestemt tema som kan snakke for seg selv. Hvis du vil se noen eksempler på dette, kan du sjekke Funkishus Haugesund.

    • Bruk av naturlige materialer som kan fremheve den beste estetikken

I stedet for å være sterkt avhengig av bare tremøbler, kan du se pået av de moderne husene på Karmøy, som har nye nyanser og detaljer, interiøret og grunnleggende dekorative gjenstander. Moderne hus har skapt en ny type bruk av organiske materialer, for eksempel som tre, stein, skifer, teak, bomull, ull og andre lekre tekstiler i moderne møbler. Nøkkelordet i dette er out-of-the-box ideer og sterke temaspill som gir slående inntrykk.

alt

    • Mer luft gir et mer avslappet interiør i ditt moderne hjem

Møbelarkitekter begynte å bygge sofaer, bord og møbler til hjemmet som viste en mer avslappet måte å leve på. Den tette og tunge dekorasjonen ble erstattet med friske rettelinjer, og dette banet vei inn iModerne hus påkarmøy en annen og uformell, men likevel stilig tilnærming å bo. Møbler ble løftet fra gulvet for å gi en beroligende appell i hjemmet ditt. Hvis dette avsnittet ikke gir deg den nødvendige klarheten, kan du sjekke ut Funkishus i Haugesund for å forstå bedre det bedre.

Send Us A Message

Contact Details